2011-04-10 | 10:26:02

Tar bloggpause

Nu ska jag bara berätta något tråkigt för er som gillar min blogg. Jag tänker ta en pause i bloggandet så ser vi när jag kommer tillbaka. Pausen ska inte bli allt för stor.
Ha det bra så länge!

Kram, Gabriella
2011-04-06 | 20:01:29

Vit vägg

Tröja- H&M, Shorts- H&M, Jacka- Second hand, Halsduk- Lindex, Skärp- Mammas, Tights- H&M, Skor- Dinsko, Väska- ?

Släng gärna in en komentar och skriv vad ni tycker om kläderna :)

Kram, Gabriella
2011-04-05 | 18:09:45

Min lilla traktor

Vet ni vad mina kära vänner märkte igår? Jo, att mina glasögon har en traktor på sidan!? Ööö, tänkte jag. En traktor? Men visst var det en liten fin traktor på sidan av bågen. Stör mig inte egentligen. Blev mest förvånad. Hihi!
Lite cool är min traktor allt!!
Kram, Gabriella
2011-04-04 | 23:02:50

Dagens outfit

T-Shirt- Mango, Shorts- H&M, Kofta- Mammas, Tights- Lindex, Skor- Topshop

Vad tycker ni om klädena?

Kram, Gabriella
2011-04-04 | 22:59:00

Min fina 15-åring

Min älskade fina danspartner Lisa fyller 15 år idag. Så nu är hon byxmyndig och får lagligt cykla utan hjälm. Härligt det asså. Hihi. GRATTIS FINASTE! Älskar dig och du betyder hur mycket som helst för mig.
Älskar den här bilden! Hoppas du är nöjd med din dag♥
/ Din Gabriella
2011-04-03 | 22:25:28

Måndag igen

Imorgon börjar allvaret igen och skola. Vi som har varit lediga nu i 4 dagar, varför måste man börja igen? Det som var så skönt att vara ledig... Är inte skolsugen alls, ska jag bara säga.
Tur är att mina fina vänner finns i skolan och räddar mig, love ya and this pic!!!
Kram, gabriella
2011-04-03 | 09:40:51

Utveckling, hmm?

Jaa, ni så här mycket har jag då utvecklats de senaste tio åren. Hmmm...?
Kort sagt är jag rätt lik mig. Innan var min favoritgrej att rida på en plastponny och nu är min favoritgrej att dra i växter. Så då kan vi konstatera, min utveckling har stått still ett par år. Kanske skulle uppsöka läkare?  :)
Gabriella

2011-04-03 | 09:22:11

Bok

Boken jag läste heter "Gömda" och är skriven av Lisa Marklund.
Det är en av de bästa böcker jag någonsin har läst och jag kunde inte lägga ifrån mig den en enda sekund. Men det är även en av de jobbigaste och hemskaste böcker jag har läst, så om man inte gillar böcker som tar upp jobbiga saker ska man inte läsa den.
Handlingen(Kopierad):
Maria Eriksson bor i en mellansvensk stad och arbetar på bank när hon möter mannen med de svarta ögonen. Hon blir oerhört förälskad, förlovar sig och föder deras dotter Emma.

Men förhållandet spårar ur. Mannen blir alltmer våldsam. Han hotar, slår och våldtar. När Mia träffar en annan man och gifter sig blir det ännu värre. Familjen hamnar i en mardröm av misshandel, terror och mordförsök. 

Myndigheterna står handfallna. Till slut tvingar man Mia och hennes familj att gå under jorden. Men mannen som förföljer Mia ger inte upp. Han letar efter dem, och han hittar dem. Till slut finns bara en utväg: familjen måste lämna Sverige.
Den kanske inte låter så bra, men den är hur bra som helst! Men jag varnar för att den är väldigt jobbig.
Kram, Gabriella
2011-04-02 | 16:50:24

Dimma

Ebba kom för en liten stund sen och vi har varit ute och fotat. Hela min förmiddag gick åt till pluggandet, eftersom vi har no prov på onsdag.
Här är några av bilderna:
Kram, Gabriella
2011-04-01 | 18:29:24

On my way

Nu är det lite stressigt eftersom vi skulle varit hos min faster som fyller år för ungefär en halvtimma sen. Det är lite kaos och jag måste verkligen skynda mig.
Igår var jag på bio med Saga, Thessie, Hanna och Eve och efter det sov vi hos Eve. Supermysigt var det! Bion "I am number four" som vi såg var jättebra också!
Jag i mina nya glasögon som vi hämtade idag. älskar dem!

Vad tycker ni om mina glasögon?
Kram, Gabriella