2011-01-09 | 13:06:20

Allt handlar om att våga

Utseende,kläder och personlighet spelar stor roll för många, även för mig. Det är ju det första intrycket man får av en person är ju kläderna. Och blir det intrycket dåligt kan det hända att folk börjar viska bakom ryggen. Det har vi nog alla varit med om. Men jag tycker att alldeles för många bryr sig för mycket om vad folk tycker. Var bara dig själv och strunta i i fall andra inte gillar det.

Kläder:
Det finns troligen jättemånga som står framför sin spegel på morgonen och ska välja kläder. Kanske har de då på sig hur snygga kläder som helst, men det ända är att just de kläderna är lita annorlunda. Ingen annan har haft på sig ett sånt plagg innan. Kanske blir man då rädd att folk ska tycka att det plagget är konstigt eller fult bara för att man är först att bära det. Jag tycker att det är roligt att ha på sig ett plagg först av alla. Då har ju troligen ingen sett det innan. Det är ju mycket roligare!

Personlighet:
Man hör alltid att man ska vara sig själv och ingen annan, men det är ju såklart inte alltid så lätt. Jag vet många som byter personlighet helt och hållet beroende på om man är med personen själv eller i grupp. Det är synd att det är så. För tänk vad mycket missförstånd det kan bli om man hela tiden spelar en roll. Man kan ju aldrig skylla på någon annan om det blir ett missförstånd eller så. Det är ingen annans fel om man själv gör bort sig!


Ingen är perfekt. Men bestämmer man sig för att vara sig själv, går det , det gäller bara att våga, Inget är omöjligt!

Kram, Gabriella

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: